Noże do robota koszącego

Nóż Potis to profesjonalne oraz potrzebne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny oraz kroi się nim kebabay z mięsa drobiowego bądź też gyrosa z wieprzowiny. Nóż Potis jest nieodzownym nożem w restauracjach, barach lokalach rodzaju fast food i innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis wykonany jest z doskonałej jakości materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, jakie chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa niniejszej samej grubości ustawiając noże w właściwej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start oraz cicha praca, co jest wygodne dla pracowników obsługi .Noże do kebaba posiadają określone normy, jakie są umieszczone w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne oraz lekkie co jest wielkim oraz ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże i dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, a siła ostrza jest prawidłowa do pokrojenia plastrów mięsa.
Szczegóły wpisu:
- ID wpisu: 1457
- Tytuł: Noże do robota koszącego
- Adres strony: http://hrcblades.com.pl
- Page Rank: N/A (stan na 9 grudnia 2021 13:52)
- Kategorie: Wyposażenie
- Tagi: Nóż Potis, Nóż Tandir, noże do robota koszącego, Ostrze Housgvarna, ostrze nóż kebab
Odwiedziny botów:
- googlebot: 3 (ostatnio: 12.02.2023 09:14:58)
Podlinkuj wpis: