23 marca 2021

Noże do robota koszącego

By szkola
Noże do robota koszącego

Nóż Potis to profesjonalne oraz potrzebne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny oraz kroi się nim kebabay z mięsa drobiowego bądź też gyrosa z wieprzowiny. Nóż Potis jest nieodzownym nożem w restauracjach, barach lokalach rodzaju fast food i innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis wykonany jest z doskonałej jakości materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, jakie chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa niniejszej samej grubości ustawiając noże w właściwej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start oraz cicha praca, co jest wygodne dla pracowników obsługi .Noże do kebaba posiadają określone normy, jakie są umieszczone w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne oraz lekkie co jest wielkim oraz ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże i dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, a siła ostrza jest prawidłowa do pokrojenia plastrów mięsa.


Ocena: 4/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 3 (ostatnio: 12.02.2023 09:14:58)

Podlinkuj wpis: